News

Andet møde i Portugal

Det andet partnermøde blev afholdt i den farverige by Maia, Portugal og blev arrangeret af Escola Básica Gonçalo Mendes da Maia og APLOAD Lda. Arrangementet blev afholdt den 4. og 5. april 2018 og samlede medarbejdere fra alle partnerinstitutioner. Hovedformålet med mødet var at diskutere de hidtil opnåede resultater og at identificere partnernes handlinger i fremtiden.
Under mødet blev følgende emner drøftet: 1. Præsentation og demonstration af de aktiviteter og værktøjer, der blev valgt efter en grundig undersøgelse af hver partner. 2. Diskussion om det endelige valg af metoder og aktiviteter, der vil blive inkluderet i T-BOX-kortene. 3. Drøftelse af formen af ​​teksten til den instruktion og metodik, der vil blive brugt af lærerne. 4. Drøftelse af kassens vision og instruktioner til montering af den. 5. Præsentation af aktuelle økonomiske spørgsmål, nødvendige dokumenter til udarbejdelse af en delårsrapport, økonomiske spørgsmål. 6. Præsentation af evaluering og kvalitet af projektaktiviteterne i øjeblikket og forventninger til fremtiden. 7. Præsentation af formidlingsaktiviteter – nået til dags dato og fremtidige handlinger. 8. Gennemgang af arbejdsplanen og fristerne. 9. Fordeling af opgaver mellem partnere. 10. Planlægning af fremtidige begivenheder og møder.
Det tredje partnermøde blev aftalt til at blive afholdt kort efter skolestart 2018/2019 den 25. og 26. oktober 2018 i Danmark.