News

Tredje T-BOX-partnermøde

Den 25. og 26. oktober 2018 blev det tredje T-BOX-partnerskabsmøde afholdt i Odense, Danmark med Korup Skole og BrainLog som værter.
Alle partnere blev hilst velkommen af ​​værten af ​​mødet – rektor på Korup skole. I begyndelsen af ​​mødet blev T-BOX-kortene og deres kasse præsenteret. Spørgsmål om deres test blev drøftet – hvordan det ville blive implementeret, inden for hvilken periode og blandt hvor mange studerende.
Partnerne drøftede kriterierne, hvormed lærere, der ville teste T-BOX-kortene blev valgt, og fastsatte frister for hver separat aktivitet. Under mødet oprettede de et feedback-spørgeskema og en formular til rapportering af læreraktiviteter. De introducerede også en prototype af T-BOX mobilapplikationen – design, funktionalitet og mere. Nogle administrative og økonomiske spørgsmål ved projektet blev også drøftet.
Partnerne har evalueret aktiviteterne og kvaliteten indtil videre og drøftet fremtidige problemer. De foretog en detaljeret gennemgang af arbejdsplanen, de resterende projektfrister og fordeling af opgaver blandt organisationerne. Identificerede aktuelle og fremtidige aktiviteter for at formidle projektresultater.
Det sidste projektmøde arrangeres i Spanien den 3. og 4. september 2019.