News

Pris for bedste praksis for T-BOX-projekt

Den 6. december 2018 arrangerede det bulgarske nationale agentur – Human Resource Development Center den årlige valoriseringskonference med det formål at give et overblik over de projekter og aktiviteter, der blev implementeret i Bulgarien med støtte fra EU og tildele de bedste projekter under Erasmus + -programmet for 2018.
Priserne blev overrakt af NAs direktør – Petio Kanev, den vicepolitiske minister for udenrigsanliggender – Hr. Georg Georgiev, Bulgariens viceminister for uddannelse – Petar Nikolov. I deres indlæg understregede de to viceministre den ekstraordinære betydning af Erasmus + -programmet – Europas største, mest populære og mest effektive program inden for uddannelse, træning, ungdom og sport.
Vi er meget glade for at kunne meddele, at vores T-BOX-projekt under denne begivenhed blev tildelt prisen for bedste praksis og modtog et certifikat for implementering af kvalitet og innovation inden for skoleuddannelsesområdet. Dette er den højeste anerkendelse af Erasmus + -projekter i Bulgarien og er et resultat af det gode samarbejde mellem projektpartnerne og deres professionalisme og dedikation!
Til konferencen var mange repræsentanter for ngo’er og uddannelsesinstitutioner fra hele landet. Mange mennesker udtrykte deres interesse for projektet og dets produkter, så vi forventer meget høj bæredygtighed og merværdi i fremtiden.