News

Sidste T-BOX-partnermøde

Det fjerde partnermøde for T-BOX-projektet blev afholdt den 3. og 4. september 2019 i Granada, Spanien med DEFOIN som vært.
I begyndelsen af ​​mødet blev resultaterne af den nationale test af T-BOX-kort præsenteret, den endelige version af T-BOX mobilapplikationen samt resultaterne af dens nationale test – deltagere, organisering, feedback osv. Aktuelle og fremtidige formidlingsaktiviteter af projektet blev drøftet.
Under mødet vurderede og diskuterede partnerne kvaliteten af ​​de hidtil gennemførte aktiviteter og besluttede de fremtidige skridt, der skal tages. Partnerne gennemgik arbejdsplanen, projektfristerne og fordelingen af ​​de resterende opgaver blandt partnerne.
Andre vigtige spørgsmål, der blev drøftet under mødet, var relateret til de økonomiske og administrative dokumenter, der var nødvendige for at udarbejde den endelige rapport til det bulgarske nationale agentur.